dimarts, 5 de febrer del 2008

Política 2.0

Us deixo aquest "post" del meu web per tal de compartir-ho amb la berguedàsfera. I es que hi han coses que es tenen de dir, sinó un pot rebentar.

Política 2.0

Els polítics ja han arribat als llocs més visitats d'Internet, entre d'altres el YouTube. Tant el PP com el PSOE ja tenen creats els seus canals, plens de vídeos partidaris a cada partit polític.

Per molts el YouTube és considerat un dels llocs emblema del web 2.0, ja que la interacció dels usuaris és total. Són aquests els qui pugen els vídeos, els quals es poden comentar, votar (positivament o negativament), crear respostes, votar els comentaris... Doncs bé els polítics semblen no entendre tot això, o simplement no ho volen entendre.

Si visitem el canal del PSOE podem veure com la majoria dels vídeos tenen desactivats els comentaris (els que no estan desactivats suposo que se'n van descuidar, ja que en trobem algun amb comentaris contra el PSOE) negant totalment la interacció amb l'usuari.

El PP encara fa una cosa més èticament incorrecte, ja que té els comentaris moderats i només publiquen aquells que els hi són favorables, ho podeu provar vosaltres mateixos enviant un comentari en contra del PP, o simplement no del tot favorable, i ja podeu esperar segles, que aquest mai serà publicat.

Això sí, desprès creen grans projectes de participació ciutadana, quan queda clar que si aquesta no els hi és favorable no la volen veure ni amb pintura.